Nicușor Dan, prins în insectarul lui Florian Coldea. Cristoiu, dezvăluiri bombă: generalul Statului Paralel, întâlniri de taină cu primarul Capitalei

Nicușor Dan, prins în insectarul lui Florian Coldea. Cristoiu, dezvăluiri bombă: generalul Statului Paralel, întâlniri de taină cu primarul Capitalei

mai 30, 2024 0

Ion Cristoiu a mărturisit, în ultimele zile, că a avut multe întâlniri, în trecut, cu generalul Statului Paralel Florian Coldea, la sediul SRI. Mai mult, generalul i-a răspuns apelului public lansat în care îi cerea să lămurească acuzațiile aduse de DNA, jurnalistul fiind sunat de generalul negru. 

Bomba convorbirii dintre jurnalist și general este faptul că Florian Coldea a afirmat că s-a văzut de câteva ori cu actualul edil.

Deși Nicușor Dan a negat, recent, o posibilă legătură cu Florian Coldea, fost șef operativ al SRI, generalul în rezervă l-a contrazis, menționând că s-au văzut „de câteva ori”.

„A zis că pe Nicușor Dan l-a văzut de câteva ori, spre exemplu”, a relatat Ion Cirstoiu, după o discuție cu generalul în rezervă.

Ziarisul ar fi fost contactat de fostul șef militar al SRI, care i-ar fi relatat mai multe aspecte.

„Am vorbit, am reafirmat ideea de a-mi da un interviu, mi-a explicat că, așa cum a spus și în comunicat, în această perioadă nu poate, deoarece nu vrea să aibă ingerințe în justiție. Eu cred în continuare că are nevoie de un interviu. Faptul că m-a sunat înseamnă că are încredere și trebuie să aibă un jurnalist de încredere, ca mine, care nici să nu-l cânte, nici să nu-l înjure. Din 2017 domnia sa n-a dat niciun interviu”, a spus Ion Cristoiu.

Coldea: Ori conduc România, și atunci sunt de neatins, inclusiv de DNA, ori n-o conduc!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.