”Noi îl vrem pe domnul Cîțu premier, a ținut cu tinerii”. Șoc la Gâdea în studiou la sondajul cu noul Guvern

”Noi îl vrem pe domnul Cîțu premier, a ținut cu tinerii”. Șoc la Gâdea în studiou la sondajul cu noul Guvern

octombrie 20, 2021 0

Mihai Gâdea, moderatorul emisiunii Sinteza zilei la Antena 3, a realizat în timpul emisiunii un fel de sondaj cu telespectatorii, invitați să trimită emailuri cu cine cred ei că ar trebui format un nou Guvern după iminenta cădere a Cabinetului Cioloș, care va fi votată miercuri, în Parlament.

Majoritatea telespectatorilor invitați în direct au optat pentru soluția unui guvern de uniune națională. Ca posibili premieri sau miniștri ai Sănătății au fost pomeniți Alexandru Rafila, Alexandru Streinu Cercel, iar ca prim-ministru a surprins un tânăr pe nume Elvis, din Constanța, care a spus tranșant:

”Să știți că noi ne-am dori să rămână domnul Florin Cîțu. Poate vă surprinde, dar pe noi nu. El a ținut cu tinerii, nu ne-a blocat în case, ne-a lăsat să fim liberi și pentru asta credem că merită să continue. Este și el tânăr, în jurul a 40 de ani și ceva, deci cred că ne înțelege foarte bine”, a spus Elvis, din Constanța, la Sinteza Zilei.

”Foarte interesant”, a fost reacția lui Mihai Gâdea.

Chiar și Florin Roman, vicepreședinte PNL și președinte interimar al Camerei Deputaților, a fost de părere că este nevoie de un ”armistițiu” de 6 luni în România, pentru ca partidele să lase deoparte lupta politică pe perioada crizei sanitare.

”Sunt de aceeași părere cu domnul Bogdan Chirieac aici. Eu cred că e nevoie de un armistițiu, după o perioadă de război, pentru ca să trecem cu bine peste această perioadă dificilă”, a spus Florin Roman.

Unul dintre telespectatorii invitați să-și spună ideea a fost de părere că Mihai Ciucă ar fi o soluție mai bună ca premier pentru un eventual Guvern de Uniune Națională.

”Eu cred că domnul Ciucă are formație militară bună, asta ar putea influența pozitiv relația cu medicii militari și nu numai, este un om organizat, disciplinat, care poate face ordine în acest haos”, a spus telespectatorul care crede că Alexandru Rafila ar fi cea mai bună soluție la Ministerul Sănătății.

”Doamna Mihăilă a dezamăgit. NU știe ce vrea. Am văzut și la audierile din Parlament, ba că citea de pe foaie, ba vorbea liber, nu se înțelegea nimic și nu a convins pe nimeni că nu e vinovată pentru proasta pregătire anti-pandemie”, a spus un alt invitat, prin telefon.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.