Nu castrare! Ce spuneti de bordeluri ambulante?

februarie 16, 2009 0

„In fata anumitor cazuri, nu cred ca reintegrarea sociala este posibila (…) Cred ca si castrarea chimica s-ar putea dovedi insuficienta si ca ramane ca unica solutie castrarea chirurgicala. Societatea italiana are dreptul sa se apere” – Roberto Calderoli, ministru pentru armonizarea legislativa si membru al Ligii Nordului, inflamat intr-un interviu recent acordat cotidianului La Stampa, discutind despre solutii radicale pentru a diminua sau stopa valul de agresiuni sexuale din Italia in care, constant, sint implicati si cetateni romani.
Colegii mei au avut in aceasta dimineata o idee, semnificativ diferita de idioata – din punctul meu de vedere – solutie la care viseaza ministrul italian.
Ce-ar fi daca am trimite in Italia citeva bordeluri ambulante, bine dotate? Ne-am ajuta si pe noi, i-ar ajuta si pe romanii cinstiti care lucreaza acolo; in fine, ne-am ajuta pentru ca i-am ajuta si pe italieni sa isi tina in friu ura tot mai mare pe care o acumuleaza fata de infractorii romanii care le-au picat pe cap.
Desigur, acele bordeluri ambulante ar putea fi insotite si de citeva cisterne cu bromura.
P.S.Ati vazut doar ca nu merge sa potolim lucrurile acolo cu muzica, cu manifestari culturale ultra-costisitoare.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.