O conspiratie de bine

octombrie 28, 2007 0

Gigi Becali banuieste ca este victima unei „conspiratii la nivel inalt”. Cica Hagi si Basescu ar fi executat o lucratura „la nivel inalt” indreptata impotriva lui.
Chiar ma intrebam cind se va ajunge aici. De ajuns, era inevitabil. „Conspiratia” perversa la care e supus cite un „erou salvator” de teapa lui Becali (sau Vadim) e ingredient obligatoriu din scenariul public pe care il are un inchipuit isteric de executat.  
Deci, dragi „globeri” (cum le spune Ciobanul celor care – normal, nu? – conspira si pe blog la adresa lui), cam aceasta este explicatia simpla pe care mintea populata saracacios a lui Becali si-o da siesi, in legatura cu o prabusire de rasunet, care are cu totul alte explicatii.
Oricum, cu Becali pe post de sperietoare politica, a fost distractiv. Eu unul m-am distrat de minune.
UPDATE-CONTRA-CONSPIRATIE: Marius Lacatus e noul antrenor al Stelei. Doar e campanie electorala, nu? 
PUBLICITATE 1: Avem un site nou: http://www.clubliteratura.ro/ . E un „copil cultural” (si natural) al ziarului Cotidianul care, sint sigur, va creste mare si viguros.
PUBLICITATE 2: Am cumparat recent ultima editie a excelentei reviste „Lettre Internationale”. Ieftina ca braga (5 lei!!!!!!) si multe super texte; literatura, eseu, reportaj, analiza politica. E o carte de dimensiuni mari, de fapt. Apare trimestrial. Incercati-o si dumneavoastra! Eu bag mina in foc pentru ea, cum se zice…   

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.