”O descreierată. Locul acestei femei e la psihiatrie”. ”Diagnostic” pus Dianei Șoșoacă de un coleg parlamentar

”O descreierată. Locul acestei femei e la psihiatrie”. ”Diagnostic” pus Dianei Șoșoacă de un coleg parlamentar

martie 22, 2021 0

Deputatul PNL Pavel Popescu susține, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că este „dezgustat” de tot spectacolul oferit de senatoarea Diana Șoșoacă la protestul față de restricțiile anti-COVID de sâmbătă, atunci când s-a dansat pe Pink Floyd. Acesta subliniază că, în timp ce senatoarea instigă la nerespectarea regulilor, pacienții COVID se chinuie să supraviețuiască în spitalele din țară.

„Pe mine mă dezgustă toate meme-urile/video-urile/glumele cu senatoarea Sosoaca dansand pe Pink Floyd. Nu pot schita nici un zambet cand le vad, dimpotriva. Ma intreb de ce am devenit atat de inconstienti cu privire la aceste subiecte si cum ne putem distra pe seama lor in aceste zile.

Dragilor, in timp ce aceasta descreierata instiga oamenii la nerespectarea regulilor va amintesc ca pe coridoarele spitalelor se tarasc pacienti cu tuburi de oxigen dupa ei, sectiile de ATI sunt pline si din ce in ce mai multi prieteni sau membri tineri ai familiilor noastre mor din cauza acestui nenorocit de virus chinezesc.

Poate ar fi bine ca personalul medical din prima linie sa distribuie niste video-uri live din lupta pentru vietile noastre. Poate asta ne va trezi totusi la realitate.

Voi cauta solutii pentru o legislatie mai aspra impotriva unor fenomene de genul Sosoaca. Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie. Sau cel putin nu e in Parlament.

Reactivam initiativa #faranebuniinfunctiipublice”, a scris acesta, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: realitatea.net

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.