O fi comis-o si aici Radu Duda?

aprilie 28, 2009 0

Stiti (desi unii dintre dvs nu vreti sa acceptati asta nici in ciuda evidentelor) despre IMPOSTURA lui Radu Duda data in vileag de colegii de la Hotnews! Am semnalat si eu acceasta poveste trecuta sub o suspecta tacere de mai multi colegi-jurnalisti. Inclusiv de acei colegi care, chipurile, ar practica jurnalismul desi ceea ce e cel mai la indemina e, am mai zis si asta, gindirea cu spume; unii dintre ei, atunci cind Elena Basescu a fost prinsa intr- o situatia comparabila cu a Principelui-IMPOSTOR au reactionat isteric, public si prelung. Stiti bine si la cine ma refer 🙂
Ei bine, colegii de la EVZ au mai descoperit, in legatura cu acelasi subiect – Radu Duda- inca un amanunt din povestea detaliata de Hotnews.
Iata:
Nu numai în CV-ul lui Radu Duda apar neconcordanţe, ci şi în declaraţiile sale publice, când a susţinut ba că e absolvent de Harvard, ba doar al unui curs al presigioasei universităţi. Astfel, într-o emisiune la Realitatea TV, pe 9 aprilie, menţiona că „a urmat un scurt program în vara lui 2004 de securitate internaţional şi naţională” la Harvard. În acea perioadă a cunoscut-o şi pe cea care i-a devenit sfătuitoare, Betsy Myers, şi, ulterior, a fost director executiv al campaniei lui Barack Obama.
După numai câteva minute însă, vorbind despre cariera sa militară, Radu Duda şi-a îmbogăţit palmaresul universitar. „Următoarea avansare, din 2004, a fost pentru că am absolvit Universitatea Harvard, o universitate pe care au absolvit-o cred că doi sau trei generali în toată România. Iar la Harvard am avut colegi cei mai importanţi oameni din Statele Majore ale Forţelor Armate Americane, la absolvirea cărei şcoli am primit gradul de locotenent-colonel, tot în rezervă”, a declarat el.
Duda mai menţionează, la capitolul pregătire, şi absolvirea, în 2002, a Colegiului Naţional de Apărare, considerat „cea mai înaltă formă de şcolarizare militară din România şi din NATO”, dar şi absolvirea, în 2003, a Şcolii Germane de la Garmisch Partenkirchen.”
Banuiesc ca pentru SPUMACI si pentru SPUMISTI ceea ce afirma Radu Duda, exaltat, e de asemenea de ignorat.
VTismaneanu scrie cite ceva despre Radu Duda – candidatul-antisistem!
Catalin Avramescu explica, inca o data logic, cum stau lucrurile cu impostura lui Radu Duda!
Vom avea un an interesant…

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.