O Romanie de tras apa dupa ea. Si una normala, de iubit. Prima pare sa invinga

decembrie 10, 2007 0

Am vazut in weekend o stire la Antena 1 care mi-a provocat greata. Trei zei ai manelelor au coborat printre muritori pentru o plimbare cu metroul, un asa-zis protest impotriva traficului din Bucuresti (probabil erau foarte frustrati ca nici macar liniile de tramvai nu mai sunt libere, sa poate si mercedesu lor sa depaseasca in voie coloanele la semafor). 
Gasiti stirea aici, dar va sugerez sa o accesati doar daca ati mancat greu si vreti sa va eliberati stomacul. M-a tentat sa critic pe blog demersul colegilor de la Antena, dar ma abtin pentru ca, in cele din urma, avem de-a face cu doua Romanii. 
Una in care dusmanii moare pe capete, dupa care as trage apa. Fara nici un regret. Fireste, exista si cealalta, pentru care scriu acum, in care oamenii nu uita sa se indeletniceasca si cu bunul simt, pe care merita sa o iubesti. Este evident careia dintre ele i se adresa stirea respectiva. Ce nu-mi dau seama este cat va mai trece pana cand Romania aceasta, a amatorilor de jivine stereo si mezeluri cantatoare, va deveni majoritara. Pentru ca viitorul ei are potential de mare valoare:
Update
Imi cer scuze pentru lipsa de activitate, dar sunt plecat cateva zile din tara. Si mai ca nu m-as mai intoarce. Cotidianul a publicat astazi un sondaj care imi spune ca am fost cam optimist crezand ca  bunul simt mai are o sansa sa invinga. Iata o idee: „Trei sferturi dintre tineri sint reprezentati de „pasivi“ si „lenesi“, sustine sociologul Radu Malureanu. Acestia isi ocupa timpul liber uitindu-se la televizor, mai ales la emisiuni de divertisment, si prefera, de obicei, manelele si muzica usoara romaneasca.”

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.