O, zi glorioasa! A cazut banarea de fier. Plus un blogger surpriza.

decembrie 25, 2008 0

Craciun Fericit! Dupa cum v-am spus, astazi am scos toate banarile. Deh, e Craciunul! Regulile raman insa aceleasi: Injuraturi, postari off-topic = banare. Pentru scapari minore se sterge doar postul.
Adevarata surpriza a fost insa sa descopar ca unul din celebrii bloggeri si forumisti ai Cotidianului, Marius Delaepicentru este un adevarat specialist in aluaturi de paine si pizza.  E inginer chimist la baza si are propriul restaurant. (cititi comentariile de aici)  Asta da public quality 🙂
„Întîmplător, sunt inginer chimist “la bază” şi am lucrat 8 ani de zile cu microorganisme. Sfaturi pentru brutarii de duminică pot scrie o carte întreagă, cu atît mai mult, cu cît, eu însumi am făcut cam toate erorile posibile. Frămînt zilnic două feluri de auat. De pîine şi de pizza. Pentru propriul meu restaurant. Am pus prima dată mîna pe o maşină de pîine acum 12 ani. Uneori fac la ea pîine neagră. Vreau să zic, înnegrită cu cerneală de sepie. Pîinea neagră e foarte decorativă cînd o foloseşti la bruschetta ala checca (felii de pîine unsă cu usturoi, peste care se pune sosul checca, de roşii tăiate cubuleţe). Contrastul roşu-negru dă foarte bine.”
Marius, iti multumesc pt sfaturi. Cum insa si titlul de brutar de duminica e prea mult pt mine,  nu pot promite decat ca voi incerca sa le respect. Nu garantez si succesul.
P.S. @Marius Poate imi dai un e-mail sa-mi spui unde e restaurantul tau. Cine stie, poate intr-o zi am sa trec sa mananc o pizza.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.