…Oana Zavoranu vrea sa se cloneze (si nu, n-o doare!)

…ma iertati ca intrerup sirul comentariilor despre moartea maestrului Dinica (Dumnezeu sa-l odihneasca), 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului, alegerile ratate din Republica Moldova, sau santajul Chiriac-SRS cu acest breaking-news, dar nu ma pot abtine: Oana Zavoranu e decisa sa se cloneze! Ba mai mult, vrea sa-si cloneze si motanul – desi Pepe se opune! (Pepe e, inteleg, sotul, nu motanul.)
M-am gandit ca, furati cu toate stirile de mai sus, ati putea s-o ratati tocmai pe asta:)
Oana e dispusa sa plateasca nu mai putin de 500.000 de euro pentru realizarea controversatului procedeu. Zavoranu declara in cel mai recent numar al revistei „Story” ca si-ar dori enorm sa creeze si o clona a pisoiului sau, Marty. „Sunt in faza incipienta, de cercetari, nu am ajuns inca la completarea de documente. Cred ca procedura costa minimum jumatate de milion de euro, insa nu exista nici o limita a banilor atunci cand vine vorba de ceea ce imi doresc eu”, spune Oana.
Tocmai asta e si problema, as zice. E o stire care ar trebui sa puna pe ganduri toate comisiile de bioetica de-a lungul si de-a latul planetei. Poate, totusi, ne pripim…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here