Paunescu si Politia Romana: misterul unei relatii dezlegat la un ospat  paunescu.jpg
  Pe 30 aprilie 2008, o masina a Politie Romane i-a deschis calea lui Adrian Paunescu, pe Valea Oltului. Cu girofar si cu tot tacamul, tragandu-i pe „fraieri” pe dreapta si lasandu-l pe pasoptistul cu senile, dupa cum ii spunea TRU sa circule ca prin branza. Povestea a aparut in exclusivitate in Cotidianul aici. M-am intrebat atunci cam ce pile trebuie sa aiba Paunescu pentru a-si asigura deschizator de drum ca sa ajunga la timp la lansarea candidatiulor PSD de la Hunedoara.
  Un posibil raspuns a venit in luna iulie, cand la ziua bardului… sau mai bine zis la un chiolhan de dimensiuni pe masura apetitului poestului, organizat la Taverna Sarbului, a participat chiar tanarul ministrul de Interne, Cristian David. Si ma gandesc ca nu inviti pe oricine la ziua ta… Am inteles ca i-a chemat pe Eugen Simion, Ion Iliescu, Ştefan Andrei sau pe Constantin Răducănoiu (fostul prefect de Dolj cu beizadele poznase).
  Lista intreaga a petrecaretilor o gasiti aici. Pe scurt insa, sa-i mai pomenim pe Mircea Geoană, Sorin Oprescu, Mihai Ungheanu, Jean Valvis si Victor Ciutacu.
  Tot pe blogul poetului se mai gaseste o poezie autobiografica. E interesant modul in care Paunescu explica momentul de acum cativa ani cand a fost filmat in timp ce dormea/sforaia pe bancile Parlamentului:
  <<Probabil că, într-o zi, dacă mi se va ivi ocazia, voi spune
  Ceea ce scrisesem despre Nicolae Dobrin, acuzat că se imbată:
  „Dobrin, şi beat, e mai bun decât acuzatorii lui treji!”,
  „Strâmbilor, eu, adormit, sunt mai bun ca voi cu ochii deschişi”.>>

  In acelasi spirit, citind scrisoarea pe care i-o adresa lui Nicolae Ceausescu, ma gandesc ca la fel de bine, ar putea spune intr-o zi: „Prostilor, eu si cand il iubeam pe Ceausescu eram mai capitalist decat voi!”
  P.S. DESPRE noul COSTEL BUSUIOC
  Asa cum puteti citi aici, mai aveti cateva ore pentru a-l putea vota pe Sebastian David, ajutandu-l sa ajunga in finala celui mai important concurs de muzica country din Canada.
  Bacauanul canta asa:
  Iar linkul unde-l puteti vota pe Sebastian David este aici . Mai multe despre acest nou Costel Busuioc in ziarul de vineri, iar pe blog intr-o noua postare, maine la pranz.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here