Pavel Lucescu nu sta asa de rau pe cat spune

octombrie 23, 2008 0

Am facut si eu exercitiul lui Pavel Lucescu. De fapt, pe jumatate il facusem de saptamana trecuta, dar imi mai lipseau ceva date. Si am vazut ca el sta chiar bine la capitolul alegeri uninominale. Drama e in sectorul patru. Pai, uite natiune, dintre cine trebe sa-l aleg eu pe cel mai cel. La Senat:
Talpes (pur si simplu nu pot vota pe cineva atat de apropiat de Ion Iliescu),
Cristian Topescu (m-a enervat ca si comentator sportiv, nici nu ma gandesc ce va face ca politician…parca vad: Vadim Tudor se apropie de tribuna, Olteanu contra-ataca de la microfon, Mitrea, Mitrea, pasa la Hrebenciuc, dar ia cuvantul Vasile Blaga si…. si … ce ratare, ce ratare, tocmai cand lumina patrundea in aula invaluita parca in spumele gandirii si care forfotea de idei nemaipomenite, tocmai cand Bucurestiul si Romania toata stateau cu sufletul la gura)
Florian Popa (daca e rectorul UMF, inseamna ca e cel care-l acopera pe Oprescu … Iar medicina romaneasca, mai precis UMF-ul din Bucuresti a avut de suferit cand a mai avut un rector ce era si parlamentar…. poate mai gasiti in Academia Catavencu referiri la Don Lorenzo. Am vazut cum arata spitalul Pantelimon atunci cand il conducea Popa… si trebuia sa ai noroc sa nu te imbolnavesti acolo. dar poate e doar o coincidenta… dar m-as mira)
Mihai Campurean – un fost secretar de stat PSD…. neh…
Benedek Nagy – asta parca a fost parlamentar de Harghita… asta da marginalizare pt un ungur ( Lucescu are noroc… Pe Marko Bela l-as vota si eu… macar stiu cum arata si l-am mai vazut prin Bucuresti)
Reza Heidari – pe google, numele a generat doar zece raspunsuri… exact ca o companie fantoma de prelucrare a laptelui de oaie semidegresat… Da, e de la Becali din partid.. habar n-am cu ce se ocupa
De deputati neocupam maine…. si acolo e belea mare….Deci? are cineva vreo idee despre cum s-ar utea vota in asa conditii?
Vreti sa stiti in colegiu sunteti? Thinkopolis ofera unealta asta de cautare. Poate aveti si voi surprize cand va aflati catindatii 🙂
P.S. deja mi-a atras cineva atentia ca Florian Popa candideaza in Pantelimon… s-ar putea asadar sa fie o coincidenta de nume sau o grseala a celor de la thinkopolis… maine ma documentez mai temeinic…  🙂
PS2. Suspiciunea se adevereste…Popa pe care-l stiu eu pare a  candida pt Pantelimon (cartierul, nu comuna…dar tot ce am spus despre el ramane valabil )

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.