PD-L sau PSD?

noiembrie 16, 2008 0

Avem 2 sondaje proaspete: BCS si CCSB. Primul da PD-L pe primul loc, al doilea PSD-PC. Al BCS e angajat si platit de o fundatie controlata de liberali, al doilea e comandat de Antena 3, controlata de Dan Voiculescu. Voi pe care-l credeti?
Raspunsul meu la intrebarea din titlu: probabil PSD, daca s-ar vota acum. Dar mai e timp si PD-L poate recupera, mai ales ca pare a fi in forma. Si Basescu la fel.
P.S.
Stiu cit de important e pentru psihicul unora sa-si serveasca doar vesti bune, chiar daca stiu c-ar putea fi manipulate. Problema e alta. Ca multi dintre ei, nici macar dupa ce se lamuresc cu pacaleala, tot nu-s in stare sa zica: “Da’ bai, am fost un bou la faza asta. Alta data n-am sa mai fac sau macar am sa fiu mai atent”. Nici vorba. Mi-am amintit de asta citind azi niste comentarii mai vechi la adresa mea ale unor saraci cu duhul, unii care populeaza inclusiv blogurile de pe-aici si site-ul ziarului (nu-s multi, da’ asa par pentru ca-s mereu excitati si scriu mult). Ma injurau de mama focului inainte de alegerile locale cum ca manipulez (mama, si ce teorii mai aveau in creierasul lor cel viteaz!) iar dupa ce-au aflat ce-a iesit din urne au bagat capul in nisip. O vreme. Acum is iar viteji iar eu nu ma abtin, uneori, sa nu le pling de mila. Stiu, prostii e mai tot timpul fericiti, dar eu tot nu pot sa-i invidiez.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.