Pentru a mia oara: maidanezii trebuie sa moara! Update: sondaj

iunie 27, 2009 0

Da, nu am inima. Da, sunt cinic. Da, cred ca nu toate animalele sunt egale. Da, cred ca specia umana a ajuns in varful lantului trofic sacrificand alte specii. Si acum ca am lamurit problema si ca am raspuns la mare parte din comentariile care vor urma, sa trecem la treaba:
Azi dimineata, o masina cu hinghieri a strans cainii din fata blocului unde locuiesc. Zarva mare. Nu din pareta cainilor, ci din partea imbecililor care plangeau ca o sa le taie penisurile. Sincer, nu ii inteleg. Nici pe ei, nici pe hinghieri. Vorba unui coleg: nu ma deranjeaza faptul ca maidanezii se fut, ma deranjeaza faptul ca musca. DEci nu cred ca ar trebui castrati, ci ca ar trebuiu sa li se scoata dintii.
O scurta incursiune in tactica primariei de a face fata invaziei maidaneze arata ca fata de anul trecut, cand erau doar vreo cinci caini, acum sunt peste douazeci. Deci, eficienta maxima. Asa ca e timpul pentru o noua faza. Singura solutie pentru a scapa de coltii javrelor fara stapan e sa fie omorati. Bineinteles, intr-un cadru legal. Astfel, fiecare stapan de animale trebuie sa le puna la gat o zgarda cu o placuta pe care sa fie scrise adresa si numele proprietarului. Cainii gasiti fara placuta, sunt ridicati automat de hinghieri. Daca in trei zile nu se prezinta nimeni care sa ii revendice, sunt omorati. Revendicarea se va face, la fel ca si in cazul masinilor parcate aiurea, contra unei sume de cateva sute de euro, pentru ca vitejii care vor sa faca pe milosii pe pielea altora sa fie descurajati. Daca vor sa tina un caine, sa o faca in apartamentul lor, nu in fata blocului.
Pur si simplu nu inteleg de ce atat de multa lume se opune masacrarii maidanezilor. Gainile sunt omorate, desi fac oua. Vacile sunt taiate, desi dau lapte. La fel si caprele si oile. Porcii sunt si ei masacrati. De ce doar de caini ar trebui sa ne fie mila?
[poll id=”24″]
P.S. cred ca taxa pentru a scoate un caine din mainile hinghierilor ar trebui s afie echivalenta cu costul tratamentului antirabic pentru cinci oameni.
P.S.2  Daca simtiti nevoia sa injurati, in loc sa aduceti argumente, amintiti-va ca la fel fac si cainii maidanezi: latra si musca, fara a fi utili nimanui. Tot ce fac este sa produca galagie si sa se inmulteasca haotic. Ca atare, isi merita numele de javre.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.