Pinocchio, presedintele PSD?


  Mircea Geoana recidiveaza la capitolul prostioare! Sint de acord – nu e nimic nou in cazul acestui personaj comic al scenei politice autohtone, dar situatia e prea comica incit sa nu fie povestita.
  Mai intii, un remember: dupa intilnirea de la Magurele  (de la care au „transpirat” niste pasaje mai acide), MG a afirmat la sedinta de coalitie de luni ca el nu a spus ce a spus acolo (gen/dati, ma, in ei ca sint slabi….). Dan Nica, de fata si la Magurele si la sedinta coalitiei, a intervenit prompt si a spus ceva de genul – ba ati spus, sefu!
  Ei bine, scena se repeta luni. Iata, in relatarea colegilor dela Gindul: „secretarul general democrat-liberal Vasile Blaga i-a amintit lui Geoană de o declaraţie făcută acum două săptămâni, la Sibiu, conform căreia, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, va forma un guvern monocolor PSD. „N-am spus aşa ceva”, a replicat Mircea Geoană, contrazis imediat de miniştrii săi Constantin Niţă şi Dan Nica: „Ba aşa aţi spus”.
  Lecitina pentru Geoana? Sa fie dat afara din partid Dan Nica, arhivarul neindurator al micilor detalii de istorie recenta a PSD? Cartonas galben si pentru C Nita?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here