PNL: pres pentru PSD!

septembrie 17, 2008 0

Geoana, dupa intilnirea reusita de marti seara cu PNL: „Uneori prin santaj politic, PSD si-a facut datoria fata de cetateni”.
Asadar, cineva santajeza – PSD! Altcineva se lasa santajat sau e santajabil – PNL! Clar si distinct! Limpede ca, vorba aceea, Ozana cea frumos curgatoare! Fara echivoc! Curat (e un fel de a spune!) ca lumina zilei! Indubitabil, dar nu inenarabil! Caci e de povestit:
Adevarul e ca, atunci cind merg sa negocieze (stiu! stiu! am folosit un cuvint blind- e vorba de santaj in realitate) cu PNL, social-democratilor le cam iese tot.
Anul trecut a fost povestea cu pensiile in pragul europarlamentarelor. Apoi, pentru cine isi mai aduce aminte, in decembrie, cind lumea era cu pomana porcului, o caruta de bani spre Oprisan si compania de la Guvern. De la Tariceanu si compania pentru compania numita PSD – baroni, baronasi, baroni in devenire, etc. Desigur: totul pe ochi frumosi!
Anul acesta, iarasi cu pensiile: a zis PSD ca le vrea marite in octombrie, PNL a zis „cir” – „mir”, dar s-a executat pina la urma! A mai zis PSD ca vrea bani multi pentru primariile pe care le tin sub control si iata ca ii are!
Zilele acestea, PSD guverneaza „din opozitie” mai copios decit oricind in aceasta legislatura.
Iar PNL isi poate updata sloganul: „prin noi insine! dar, obligatoriu, cu permisiunea PSD”. Sau, unul de rezerva: „PNL – garantat de PSD!”
E foarte simplu: „pac-pac” – cum ar spune Gigi Becali.
P.S. Puneti la socoteala si ca mai sint inca doua luni si jumate pina la alegeri. Climaxul in materie de umilire a PNL de catre PSD pesemne ca inca nu a fost atins.
PS2 A propos de Becali: e un motiv pentru care as dori ca Steaua sa piarda in aceasta seara meciul cu Bayern. Pentru ca trebuie sa poarte un nume, va si spun care: BECALI!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.