Postacii de partid

iunie 11, 2009 0

Au avut ceva de munca in aceste ultime zile. Discursuri de mobilizare, invitatii la vot cu dedicatie, damage control, invective aruncate cu galeata – meniul de sezon, clasic, inevitabil.
Eu am identificat cam asa (si pe blog, si la multe comentarii de pe cotidianul.ro)
-duminica, in ziua votului, cei mai activi au fost postacii liberali. Cu gargara clasica – ca ei nu pot vota un mincinos, un betiv si, prin extensie, nici pe cei garantati de acesta; ca ei, scrupulosii, nu pot vota pe MMacovei pentru a fost „procuroare comunista” si ca o prefera pe Norica Nicolai. apoi, spre seara, s-au cam topit.
-stafeta a fost preluata de pesedisti; „drogati” cu ideea unui succes colosal (in fapt, unul cel mult, la limita), au inceput sa proclame o noua revolutie, cu reintoarcerea social-democratiei, cu un nou inceput girat de „elegantul si diplomatul” Geoana (chiar daca minte – si ce?).
-de luni incepind – pentru ca lucrurile devenisera evidente – au inceput sa actioneze puternic sustinatorii „EBEi” (suna ca dracu, dar sa stiti ca pedelistii, de pilda, au facut o pasiune din a rosti chiar asa – „EBEi”, asa ca nu m-am putut abtine sa nu reproduc asta aici). Ca victoria fiicei presedintelui e incotenstabila, ca a fost o palma data presei rauvoitoare, ca a fost o demonstratie de forta a unui „independent” (lamiie si detasare recomand celor care nu digera prea bine acest atribut linga EBA), ca asa si pe dincolo.
Sincer, m-am ca amuzat la mesajele de partid pravalite zilele acestea pe netul asta care suporta orice. Si prostie, si mediocritate, si gretosenii!
Doar o observatie mica mai vreau sa fac in legatura cu asta: „pachetzelele” pe care le primesc postacii de partid ii fac si pe acestia sa fie la fel ca si cei care le aranjeaza ideile pe documentele alea – prosti, prostanaci, prostuti!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.