Presedinti la Piata

septembrie 29, 2007 0

Ramin in continuare la parerea ca ideea cu descinderea trimestriala in Piata Universitatii a fost una nefericita pentru Traian Basescu. Absenta acestei idei l-ar fi scutit de citeva momente penibile. Pentru capitalul presedintelui pe care incearca sa il vampirizeze multi, asemenea idei sint in cel mai bun caz inutile. 
 Azi, au mai fost acolo doua momente penibile.
Unul: venirea unui Gigi Becali rinjind, pe care oamenii adunati acolo l-au huiduit prompt si cu folos. Ca sa fiu si mai clar: venirea mirlanului a fost penibila; tratamentul aplicat lui, imbucurator.
Al doilea, contramanifestatia organizata de Emil Constantinescu si prietenii. Un miting al frustrarii, salutat si girat de un fost presedinte care e vizitat de multe naluci. A propos, domnule Constantinescu, lasati-o mai moale cu trimiterile intelectuale – va fac mult rau, pentru ca in miinile dumneavoastra ezitante ele sint ca un cal naravas. Romanicierul ceh despre care ati pomenit la Realitatea TV a scris o carte care se cheama „Viata este in alta parte”, nu „Lumea este in alta parte”.
Pe scurt: cam penibil!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.