Principalele beneficii ale Twitch în transmiterea de jocuri video, dar și în cazul altor tipuri de transmisiuni

Principalele beneficii ale Twitch în transmiterea de jocuri video, dar și în cazul altor tipuri de transmisiuni

decembrie 20, 2022 0

Unul dintre cele mai populare și mai simple moduri prin care o persoană își poate afișa experiența și abilitățile este prin streaming, bineînțeles, atunci când vorbim despre activitatea din gaming sau alte forme de divertisment. Și există multe beneficii pentru a reda în flux pe Twitch. Poți accesa online totul, îți poți partaja conținutul lumii întregi, în scopuri de divertisment și poți câștiga bani din vizualizări, urmăritori și abonați la canal. Alte platforme utilizate pe scară largă sunt Facebook și YouTube. Cel mai popular serviciu de streaming online rămâne însă Twitch, care a început ca o platformă de jocuri dominantă, dar s-a extins pentru a sprijini alte conținuturi de streaming, cum ar fi muzica, tutorialele de gătit, sportul etc.

Atât spectatorii, cât și jucătorii câștigă din streamingul de jocuri video și emisiuni pe Twitch. Este superior altor servicii de streaming din multe puncte de vedere. De exemplu, streamerii pot oferi link-uri explicite către paginile lor reprezentative. Twitch combină totodată materiale comparabile într-o singură secțiune, astfel încât spectatorii să poată identifica rapid influencer-ii de care sunt interesați.

Aproape toată lumea își dorește să vorbească sau să se întâlnească în persoană cu influencer-ii preferați. Telespectatorii pot interacționa direct cu aceștia în timpul streamingului Twitch. Prin camera de chat de pe platformă, comunicarea cu streamerul e simplă și poate fi oferit un răspuns prompt, entuziasmul find chiar reciproc. Pentru Sebastian Huber, unul dintre membrii echipei PokerStars, cea mai bună parte a Twitch este posibilitatea de a intra în legătură cu oamenii din întreaga lume. El crede că streamingul este cel mai bun lucru pentru a face pokerul mai mare și mai bun și speră să colaboreze cu alți streameri grozavi și să aducă mai mulți oameni în lumea pokerului. Davooxeneize este probabil cel mai popular streamer de fotbal din Argentina și unul dintre cei mai mari din comunitatea vorbitoare de spaniolă. Toate streaming-urile sale sunt concentrate pe discuția pe chat, despre cele mai importante știri la zi din fotbal. Poate fi vorba despre discutarea rezultatelor meciurilor, accidentărilor, transferurilor și multe altele. Davooxeneize are o rată incredibilă de interacțiune prin chat, de 32,9%, rata medie fiind de 10%, ceea ce face ca interacțiunea sa generală să fie și mai impresionantă. În octombrie anul acesta, 12,1 milioane de cuvinte au fost trimise pe chat-ul său, demonstrându-i astfel dinamismul.

Anul acesta, Twitch și-a dorit să faciliteze pentru creatori posibilitatea de a atrage oaspeții în fluxurile lor live, în stilul talk-show, și în acest fel toată lumea devine creator. Prin urmare, compania a anunțat Guest Star, o nouă funcție care s-a adăugat la software-ul de streaming existent, permițând streamerilor gazde să aducă până la cinci invitați într-un flux și să-i schimbe în mod fluid. Prin Guest Star, streamer-ii pot invita pe oricine are un cont Twitch, să acceseze un flux de pe desktop sau din aplicația mobilă. Creatorii își pot găzdui și gestiona oaspeții direct în Twitch Studio sau Open Broadcaster Software, instrumentul ales pentru mulți dintre streamer-ii mai avansați ai aplicației.

Pentru a ajuta spectatorii să găsească ceea ce îi interesează, comunitatea Twitch împarte materialul în mai multe categorii. În acest fel, tot ce pare prea mare, devine și exclusivist. Varietățile sale includ categorii precum Culinar, Muzică, Jocuri Video, Codare, Modă și Artă. Folosind această tehnică, streamerii pot câștiga rapid un număr mare de telespectatori și urmăritori. Doar Twitch are o astfel de comunitate; pe alte platforme, conținutul este plasat aleatoriu, forțând spectatorii să vâneze manual streamer-ii lor preferați.

Fiecare joc oferit este jucat în mod unic și cu multă expertiză de către streameri. Ei gestionează toate lansările recente și jocurile nepopulare pentru a demonstra audienței orice strategii de joc. Pentru a se asigura că spectatorii înțeleg fiecare mișcare făcută în timpul streamingului, ei se folosesc de chat-ul deja menționat pentru a răspunde la întrebările postate. Telespectatorii preiau trucuri de la profesioniștii jocurilor și le folosesc pentru a-și îmbunătăți tacticile. Spectatorii care nu joacă jocuri video pot deveni experți urmând fluxurile și învățând fiecare acțiune pas cu pas. Împărtășirea cunoștințelor despre jocuri este cel mai mare beneficiu al streaming-ului.

Avantajele platformei Twitch Streaming depășesc dezavantajele acesteia. Ele îi privesc atât pe spectatori, cât și pe streameri. Companiile de jocuri și comunitatea Twitch colaborează pentru a se asigura că streamerii pot juca cele mai noi jocuri care tocmai au fost lansate.

Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.