Prison Break pentru Adrian Nastase

ianuarie 7, 2009 0


Am gasit pe blogul lui Adrian Nastase  o postare din 31 decembrie 2008  in care vorbea inclusiv despre dosarele sale de la DNA. “Pe de alta parte, remarc, in perspectiva timpului, ca multe dintre acuzatiile aduse, in acesti ultimi ani, au intrat in derizoriu sau au fost demontate la Parlament sau in justitie”, spune dl. Nastase.
Cateva observatii:
-a  intra in derizoriu nu este sinonim cu a fi achitat sau cu NUP.
– a fi demontat de Parlament nu este sinonim cu a fi demontat in Justitie
– inregistrarile telefonice dintre diverse persoane, probele  stranse de procurori   in dosarele care-l privesc nu au apucat  sa fie judecate fiecare in parte. Demontarea din justitie de care vorbeste dl Nastase se refera mai mult la chestiuni de procedura, nu de fond.
V-ati pus vreodata intrebarea: ce e mai naspa – un tur doi pentru Cotroceni:  Nastase-Oprescu, sau  Iliescu-Vadim (va mai amintiti, cred). Pentru ca modul in care dl Nastase percepe Justitia nu este prea departat de felul in care dl Oprescu vede dezvoltarea Bucurestiului prin carnati si torturi.
Dar Adrian Nastase este linistit. Sau asa pare. Se uita la Prison Break si il comenteaza. Tot pe blog.  Cica nu-i place.
P.S. Continua nominalizarile pentru topul intelectualilor romani. Aici.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.