Promovam un Buget mindru si gol

decembrie 26, 2008 0

Una din ideile de-a dreptul naucitoare cu care ataca PNL din opozitie este urmatoarea: noi le-am spus celor de la PDL si PSD sa nu se bage cu capul inainte si sa promita mariri salariale si cresteri de pensie, pentru ca NU SINT BANI LA BUGET!
Ideea e naucitoare, iar comportamentul celor din PNL care sustin si afirma aceasta idee e de-a dreptul mizerabil.
WTF – cine a fost, pina acum citeva zile, la „butoanele” guvernamentale ale tarii? cine a spus, pina in ultima clipa, ca sint bani la buget, ca avem crestere economica fabuloasa, ca economia duduie, ca nu e criza? cine avea, in campanie electorala, in toata ziarele si la toate televiziunile, reclame in care promiteau mariri de pensii, salarii, alocatii?  cine altcineva decit PNL? ce bisturiu magic taie din memoria celor de la PNL, asa incit sa vina acum si sa spuna ceea ce spun (si ceea ce, sint de acord, reprezinta adevarul)?
banii sint la buget cind in Guvern e PNL si nu mai sint cind in Executiv sint altii?
cum sa pretinzi ca esti un partid responsabil cind liderii tai se comporta ca niste manelisti in pre-campanie electorala, aruncind cu bani in stinga si in dreapta, doar-doar mai ies inca patru ani „manosi” in Parlament?
inca o data: cred ca acest este adevarul – cel pe care PNL il spune abia acum, din opozitie, cu atitudine de virgina a politicii! insa eu nu vreau sa accept ca habarnistii si iresponsabilii liberali care au stat pina la ieri in Executiv sint cei care trebuie sa ne tina lectii de responsabilitate civica. pentru ca ei nu au promovat o „Romanie mindra si prospera”, ci cu totul alta. una cu Bugetul rupt si cirpit de mai multe ori. una saracita si jefuita de clienta politica penelisto-pesedista.
ps. a nu se intelege din ce am spus mai sus ca, daca am o atitudine critica fata de PNL, am una favorabila fata de noii parteneri din Executiv – struto-camila PSD-PDL. cred despre cele doua partide, intr-o fraza spus, ca au dat un Guvern nou asezat in pozitie de prada.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.