Promovam un Dinu Patriciu mindru si prosper?

februarie 5, 2009 0

Calin Popescu-Tariceanu a spus, de mai multe ori ca nu isi ascunde prietenia cu Dinu Patriciu.
Daca tin bine minte, in urma cu mai putin de doi ani, cu dedicatie, Dinu Patriciu primea de la guvernul Tariceanu afaceri cu bitum polimerizat.
Pe final de mandat al aceluiasi guvern Tariceanu, o firma care are legaturi directe – prin cel putin un om, Nicolae Vidu – cu Dinu Patriciu (oare afaceristul „liberal” o avea actiuni la Sterling Resources? – retineti, va rog, ca e doar o intrebare, nu o afirmatie) e foarte aproape sa devina una din putinele beneficiare ale explorarilor de gaze din Marea Neagra. Documentul care statueaza asta e semnat de dl Tariceanu, dar si de Dorin Marian, fost angajat al lui Patriciu si, la vremea semnarii, oficial in guvernul Romaniei.
Oare nu e mai bine ca liberalii sa isi schimbe sloganul? In loc de „promovam o Romanie mindra si prospera” sa zica „Promovam un Dinu Patriciu mindru si prosper”? Inca o data: e o propunere, nu o afirmatie 🙂
Bonus: „Dinu Patriciu este cel mai important om de afaceri pentru ca si-a creat o afacere privata, nu pentru ca e prieten cu mine. Nu l-am ajutat la nimic” – Calin Popescu Tariceanu.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.