Protestatarul ”Ceaușescu” a descoperit dușmanul lui Ceaușescu la mitingul anti-mască. ”În 89, arăta teroriștii la televizor”

Protestatarul ”Ceaușescu” a descoperit dușmanul lui Ceaușescu la mitingul anti-mască. ”În 89, arăta teroriștii la televizor”

martie 22, 2021 0
Protestatarul Marian Ceaușescu, foarte radical în acțiunile sale din perioada Dragnea și rămas foarte activ în viața cetății, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj despre generalul Emil Străinu.
Acesta a fost prezent alături de Diana Șoșoacă la mitingul anti-mască, organizat în București de adepții ridicării restricțiilor anti-pandemie, iar ”Ceaușescu” a vorbit despre el ca despre un dușman al lui Ceaușescu ”original”.
”Astăzi, la mitingul anti mască, alături de senatoarea Șoșoacă, a luat cuvântul, fără mască, și generalul cu o stea, CRIMINALUL Emil Străinu, care în 89, era căpitan și a fost alături de criminali din Armată, și anume Generalul Militarul, agentul Rușilor KGB, transmițând ordinele criminale venite dinspre ARIPA RUSEASCA ION ILIESCU& COMPANIA.
Căpitanul Emil Străinu (viitorul general), în decembrie 1989 activ în cadrul Direc­ţiei Propagandă Specială (de război psihologic) din sub­or­di­nea Consiliul Politic Superior al Armatei ( M.Ap.N.), arăta atunci „terorişti“ la televizor!
Misiunea lui a fost apreciată ulterior ca diversionistă şi de ma­nipulare a populaţiei, care trebuia să creadă că există terorişti, iar Ion Ilies­cu şi sistemul aveau să îl răsplătească pe Străinu mai târziu”, a scris cel cunoscut drept ”Ceaușescu”.
Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.