PSD, nedrept cu Miron Mitrea?

iunie 30, 2008 0

Pesedistii vor cere astazi convocarea unei sedinte extraordinare a Parlamentului. Codul fiscal si majorarea pensiilor si a salariilor profesorilor – acestea sint temele in virtutea carora PSD va cere sesiune extraordinara.
Pe de alta parte, PSD nu va cere sesiunea extroardinara pentru introducerea pe ordinea de zi a avizarii inceperii urmaririi penale in cazurile Nastase si Mitrea.
Daca in privinta lui Adrian Nastase stim cam cum stau lucrurile (fostul premier a adoptat, inca o data, pozitia strututului si nu a uitat sa le aminteasca colegilor din Parlament ca e posibil sa vina o zi cind vor fi si ei in locul lui), in cazul lui Miron Mitrea lucrurile sint, sa zicem, oarecum mai complicate. Dupa ce a aflat ca nu s-a intrunit cvorumul, Mitrea a spus ca, intrucit cel mai probabil cele doua cazuri se vor reporta pentru toamna, situatia nu il avantajeaza, el dorind ca dosarul sau sa primeasca un „aviz pozitiv” cit mai rapid.  
Asadar, fara sa ceara sedinta extraordinara si pentru cazul Mitrea, PSD se opune dorintei acestuia. Nu e oare o nedreptate?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.