PSD şi PNL conspiră în favoarea lui Blaga Vasile

aprilie 6, 2008 0

Dacă e adevărat ce scrie Dan Andronic pe blogul său, că Miron Mitrea va fi, certamente, candidatul PSD la primăria Capitalei, viitorul primar al Bucureştiului va fi, pariez, Vasile Blaga. Poate chiar din primul tur. Nu-l văd pe Miron Mitrea intrînd în rolul de prospătură politică pentru alegerile pentru Capitală. Nici candidatul PNL, Ludovic Orban, n-are mai multe şanse să-i ia faţa lui Blaga. Aşa că tot ce-mi rămâne să deduc de aici e că aceste două partide nu vor să bage în competiţie candidaţi care să-l incomodeze pe fostul ministru de Interne, din primul guvern Tăriceanu.

 În rest, candidatul PRM nu prea văd cum ar conta. UDMR-ul nu are de unde scoate un cîştigător la Bucureşti. PC-ul a ajuns propria sa umbră. PNG-ul – să fim serioşi, iar candidatul PIN, Cosmin Guşă, nu pare în cea mai bună formă cu propunerea lui de a muta Gara de Nord la Chitila.

Iar dacă Vasile Blaga va deveni primarul Capitalei, şi cred că va deveni, ipoteza că ar putea ajunge preşedintele României, după cel de-al doilea mandat al lui Băsescu, începe să fie interesantă. Dacă nu chiar plauzibilă.

 

 

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.