Referendumul costa. Update cu TChiuariu

noiembrie 1, 2007 0

47,3 milioane de lei noi este costul estimat pentru organizarea referendumului declansat de presedintele Traian Basescu.
Premierul Tariceanu, cel care a facut ieri publica aceasta cifra, a adaugat ca presedintele Basescu stia cu siguranta ca organizarea referendumului simultan cu euroalegerile presupune cheltuirea unor sume suplimentare de la bugetul de stat. Truism, vor zice unii! Nu e chiar asa.
Inainte de declaratia cu pricina, dar si dupa ea, s-au auzit multe voci care l-au infierat pe seful statului pentru faptul ca ar cheltui inutil banii. Culmea, sint cam aceleasi voci care nu vedeau nici o problema in cheltuirea fondurilor de la bugetul de stat la referendumul din luna mai a acestui an.
PS. Aici gasiti adresa de blog al lui Vasile Dancu. Cititi, va rog, in partea din dreapta a blogului, un excelent text. Se cheama „Alaturi de cei care au pierdut competitia”.
UPDATE. Ministrul Justitiei i-a trimis lui Traian Basescu o scrisoare in care spune, intre altele, „mama mea ma va intreba de ce sint mafiot”. Textul e, precum va inchipuiti, adorabil.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.