Reteaua secreta de intelectuali care practica sexul in grup si reteaua publica de ziaristi care practica prostia colectiva

mai 7, 2009 0

De departe, este cel mai aberant titlu pe care l-am intalnit pana acum. In CanCan: „Reporterii CanCan s-au infiltrat intr-o retea secreta de intelectuali care practica sexul in grup: SEX IN GRUP CU COANA CHIRITA”. In primul rand pt ca sintagma „retea secreta de intectuali” este similara cu „conspiratia iudeo-masonica”. Apoi, pt ca ideea unor „intelectuali” care se organizeaza „in secret” pt a face ceva care nu este ilegal reprezinta o alta gluma proasta. Cea mai tare parte din articol este insa atunci cand afli ca „reteaua” este formata din doi actori, iar secretul este justificat de faptul ca ei cauta parteneri apeland la mica publicitate, pe internet, aratandu-si chipul.
In acelasi stil ar putea fi publicate „bombe de presa” intitulate: „Academicienii care practica sinuciderea in grup” (despre 3,4 academicieni care fumeaza cate un pachet de tigari pe zi), „Reteaua ilegalistilor din Guvern” (despre ministrii cu amenzi de circulatie), „Pacatosii din spitale” (despre medicii care nu tin post) sau „Bolnavii din presa” (despre ziaristii care au racit iarna trecuta).
Acest tip de presa nu este insa unul nou. Mai jos sunt cateva exemple din anii ’90. Fara nici o legatura cu „bomba” celor din cancan, acestea fiind doar amuzante:
virginamort

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.