Retrag nominalizarea lui Gheorghe Ciuhandu ca premier

iunie 11, 2008 0

Cindva, pe acest blog, il propuneam pe Gheorghe Ciuhandu ca posibil premier credibil al Romaniei.
Dupa ce edilul Timisoarei a facut ceea ce semnaleaza si Societatea Timisoara (in comunicatul pe care il voi reproduce mai jos), voi continua sa urmaresc cu mult interes ce se intimpla in Timisoara politica, dar imi retrag nominzalizarea.
In prelungirea exercitiului de imaginatie in care am ratat cu domnul Ciuhandu, ma incapatinez sa va propun un alt nume: Klaus Johannis. Sper sa am mai mult noroc de data asta cu primarul reales al Sibiului.
Iata si comunicatul de care vorbeam:
„Societatea TIMISOARA a constatat ca protocolul dintre PNTCD, PNL si PSD incheiat luni, 2 iunie 2008, a deturnat vointa electoratului din Timisoara si din judetul Timis, exprimata fara echivoc la alegerile din 1 iunie, cand populatia a votat partidele declarate a face parte din dreapta spectrului politic. In urma acestui protocol, PSD are pentru prima data un vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis si un viceprimar al municipiului Timisoara.
Prin acest gest pur politic (intre partide nu poate fi vorba despre un „pact administrativ”)au fost grav incalcate principiile Proclamatiei de la Timisoara.
De aceea, de acum inainte vom considera ca orice referire facuta de catre partile semnatare ale acestui protocol la Proclamatia de la Timisoara este demagogica, rusinoasa si imorala.”

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.