Revolta in PD-L pe surse. Pam-pam!

ianuarie 27, 2009 2

Ascultati si analizati ce spun colegii de la Hotnews:
„Adrian Videanu si protejatul sau Gheorghe Pogea, Vasile Blaga si Radu Berceanu, care controleaza partea cu greutate din Guvern – Finantele, Economia, Dezvoltarea Regionala si Transporturile s-au solidarizat impotriva lui Traian Basescu si incearca sa-si consolideze puterea in interiroul PD-L. Sursele Hotnews.ro sustin ca cei patru ministri refuza sa mai comunice cu seful de la Cotroceni si incearca sa-si nominalizeze cati mai multi oameni in administratiile locale din tara.”
Mai multe, aici!
Stiu ca un asemenea articol precum e cel de pe Hotnews s-au putea sa ii supere pe fanii portocalii, pe acei fani care se simt agresati de orice nuanta critica vizavi de PD-L & TBasescu, dar asta e!
Mergem mai departe – vorba reclamei!
PS. In atentia acelorasi fani care se simt orbiti de lumina cruda a adevarului, dupa ce au stat si au privit prea multa vreme la umbrele intunecate proiectate pe un perete: aveti, desigur, variantele la indemina – i-au cumparat si pe colegii de la Hotnews Patriciu. Sau Patriciu & Vintu. Sau Patriciu& Voiculescu. Stiti dvs mai bine, oricum 🙂 Dar, veste proasta pentru dvs, asta nu prea mai tine 🙂

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.