Rîd de următorii:

noiembrie 25, 2007 0

după rezultatele date de Realitatea, rîd cu poftă de următorii: de Voiculescu şi de partidul lui care a fost pînă acum o fantomă ţinută  în alianţe diverse de Antena1 care şi-a dat puncte de audienţă contra locuri în parlament; rîd de Gigi Becali care a aruncat cu bani, dar n-a obţinut nimic; rîd de Geoană care vorbeşte acum despre bani cheltuiţi fraudulos şi spumegă mulţumindu-le lui Corlăţean şi PLumb (eu am o strîngere de inimă că acei tipi se duc la Bruxelles, împreună cu Frunzăverde de la PD, e adevărat..), rîd de Guşă care a avut ore nesfîrşite de talk show şi de show TV cam de pomană; rîd de mă tăvălesc de VAdim Tudor.
Rezultatele surpriză vin în dreptul PNL şi PLD (nu mă aşteptam la aşa de mult). Şi sînt cu adevărat încîntat că extremismele creştineşti cu sabia în mînă nu au avut cîştig de cauză.
Trist a fost deznodămîntul în cazul referendumului. Dar cum să aduci oameni la vot cînd a fost atîta de puţină dezbatere adevărată, iar posturile de radio şi tv aflate în mîna psd pnl au mimat în silă informarea. Cum să se voteze cînd atîţia lideri politici au invitat inconştient lumea să nu vină la referendum. Mă rog, să vedem dacă se va rezolva ceva cu varianta de uninominal Pro Democratia.
P.S. Posturile mari private au difuzat divertis şi filme de mîna a doua la anunţarea rezultatelor exit poll. Amuzant. ProTV e cunoscut pentru cinism în astfel de situaţii. În fond, vizează publicul ăla mare care n-a votat. Dar la Antena 1 a fost vorba de oftică, hehe.

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.