Rodica Culcer: ”De ce l-au menținut Orban și Cîțu pe polițaiul Rovanei Plumb în fruntea DLAF?”

Rodica Culcer: ”De ce l-au menținut Orban și Cîțu pe polițaiul Rovanei Plumb în fruntea DLAF?”

mai 12, 2021 0
Cine conduce DLAF?
Văd ca oastea mediatica năimită să atace non-stop USRPLUS se agită pe tema raportului trimis de DLAF la DNA care, sugerează Newsweek, l-ar viza și pe Dan Barna pentru activități dinainte de intrarea sa in politica. Să cerceteze DNA și sa decidă, este firesc.
Dar să nu uitam cine conduce DLAF: este vorba de Bogdan Ionuț Dințoi, fost polițist din Vâlcea, numit șef la DLAF de inubliabila Dăncila, în ultima ei zi de mandat.
Dințoi și fratele sau, Roberto, fac parte dintr-o extinsă caracatiță mafiotă asociată cu Rovana Plumb, cum chiar Newsweek a scris. Interesant este că Orban nu l-a atins nici cu o floare, iar Cîțu l-a păstrat, de asemenea.
O fi omul indispensabil, dacă nu la prevenirea fraudelor cu bani europeni, măcar la hărțuirea adversarilor politici. Dacă îl suspectez pe Dințoi că ar marșa la o campanie de compromitere și hărțuire a lui Barna?
Sigur că da, căci povestea e veche și trasă de păr și a apărut în campania prezidențială din 2019, când Klaus nu suporta concurența decât din partea Vioricăi Dăncila, dar aștept cu răbdare și interes să văd dacă DNA va începe urmărirea penală a lui Barna.
Până atunci, nu mă pronunț. Mai astept însă și un răspuns la întrebarea: de ce l-au menținut Orban și Cîțu pe polițaiul Rovanei Plumb în fruntea DLAF?”
Sursa: Facebook/Rodica Culcer
Avatar
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.