Romania – izolata pe plan extern?

octombrie 22, 2009 2

Raspunsul e clar si categoric: NU! E o vrajeala ieftina folosita de adversarii lui Traian Basescu, o vrajeala imposibil de argumentat de catre cineva de bun simt.
Dupa cum vrajeala e si ideea ca TB a pierdut prijinul Casei Albe. Iata un pasaj edificator dintr-un interviu al vicelui SUA oferit cotidianului Romaniai libera pe care cei care propaga aceasta minciuna ar trebui sa si-l lipeasca in frunte:

» Vizita dumneavoastra la Bucuresti coincide cu o perioada de mari framantari politice inaintea alegerilor prezidentiale de luna viitoare. In acest context, unele voci sustin ca Administratia Obama nu l-ar sprijini pe Traian Basescu. Exista vreun sambure de adevar in aceste afirmatii?J.B.: Nu, n-as spune. SUA vor continua sa aiba o colaborare stransa cu orice presedinte ales in mod democratic. SUA si Romania au o stransa relatie bilaterala bazata pe un set de valori si interese comune. SUA sunt ferm angajate sa continue aceasta alianta. Sunt sigur ca aceasta relatie se va mentine la acest inalt nivel, indiferent de rezultatul alegerilor. Sper ca prezenta la urne va fi foarte ridicata in ziua scrutinului, este un lucru foarte important.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.