…rusinica, domnule senator Nicoara!

mai 20, 2009 0

…poate va mai amintiti postarea in care laudam initiativa unei ziariste clujene – licurici, dupa nickname. Aricolul despre cum s-ar putea recupera/imbunatati imaginea Clujului il puteti reciti aici:
http://fumurescu.blog.cotidianul.ro/wp-admin/post.php?action=edit&post=844
Si-acum vestea buna: textul cu pricina a fost bagat in seama, cu toata seriozitatea, la nivel „inalt”. Senatorul PNL Marius Nicoara, fostul presedinte al Consiliului Judetean si, pana mai ieri, una dintre figurile cheie ale orasului (si judetului) l-a asumat cu inima deschisa.
Vestea proasta – si l-a asumat fara sa admita paternitatea textului. L-a scurtat, a mai modificat pe ici-pe colo, alteori a preluat de-a dreptul si pac! cu el la City News! Cititi si comparati!
http://www.citynews.ro/cluj/comentariul-zilei-4/imi-vreau-orasul-inapoi-46198/
Evident, licurici n-a ramas cu mana-n san, si-a scris un text pe tema asta, pe care va invit sa-l cititi aici:
http://licurici.wordpress.com/
Spre lauda colegilor de la Citi News, nici ei n-au lasat „coincidenta” sa treaca. I-au cerut senatorului Nicoara o reactie. A venit. Rusinica, d-le senator! Nu e mai barbateste sa recunosti in loc s-o scalzi?
Cititi reactia la reactie aici:
http://www.citynews.ro/cluj/eveniment-29/textul-lui-nicoara-contestat-la-originalitate-46310/
In fine, fiind vorba de un sandwich de vesti bune si mai putin, haideti sa incheiem c-o felie de veste buna: misca si „provinicia”, ba – la rastimpuri – mai articulat si mai profesionist decat centrul. Poate, poate va veni si ziua in care ne vom „avea Clujul inapoi” (in treacat fie spus, pana si formula asta e lipsita de originalitate. In varianta „imi vreau tara inapoi!” am folosit-o intr-un comentariu din Cotidianul.
Pana atunci, d-le senator, sa n-aveti pretentii de la altii cata vreme nu aveti pretentii de la dumneavoastra!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.