S-a umplut paharul, românilor!

februarie 13, 2009 0

Toată lumea ştie că autorii crimei, nişte bestii ucigaşe, au fost – din nou – romani, dar despre asta la noi nu se poate sufla o vorbă.
Sunt animale. Sunt animale care ne pândesc cu gânduri ucigaşe. Altminteri toţi acei romani cinstiţi şi corecţi, care suferă şi se bucură alături de noi, sunt oameni şi cetăţeni ai acestei ţări. Din păcate, foarte mulţi membri ai comunităţii romane nu aleg convieţuirea, nu aleg omenia. Din păcate, sunt animale, bestii ucigaşe, şi trebuie trataţi ca atare.
Poporul vorbeşte în şoaptă şi îndură. Nu mai există siguranţă publică în această ţară, zilnic bătrânii noştri sunt jefuiţi şi ucişi, copiii noştri violaţi şi ucişi, pedagogii din şcoli linşaţi în văzul elevilor. Zilnic sunt umiliţi şi bătuţi profesori şi profesoare în şcoli, iar autorii sunt, fără nicio excepţie, romani! Iar poliţiştii spun în şoaptă, tremurînd de frică, dar cu pumnii strînşi: ştim cine au fost autorii…au fost romani… (…) De ce trebuie ca poliţiştii să vorbească în şoaptă? (…)
Dar acum chiar s-a terminat! S-a umplut paharul! Acum e rândul romanilor cinstiţi, intelectuali, organizaţii civice romanesti, simpli romani, să facă bine să semneze o declaraţie comună, în care să afirme: nu au nimic în comun cu hoţii, cu criminalii şi cu violatorii de acelaşi etnie.  Toţi romanii cinstiţi de la sate să dea pe mîna poliţiştilor criminalii care trăiesc împreună cu ei. (…) În paralel, poliţiştii să poată să facă uz de armă dacă sunt atacaţi în timpul serviciului. (…) Toleranţă zero. Cine fură o găină, să primească doi ani închisoare. Dacă fură găina a doua oară, să primescă zece ani, pentru că e recidivist. În acest fel, a putut deveni New York oraşul cel mai sigur din lume.
Dacă sînt prinse animalele criminale, să nu se mai facă procese de trei ani, cu dosare de sute de mii de file despre detalii de genul cine a înjunghiat, cine a dat cu piciorul. Temniţă pe viaţă pentru toate animalele astea! S-a umplut paharul!
un italian
sau
un spaniol
sursa: aici
Nota: acum am vazut un cititor care comenta la articolul meu de azi cu exact aceeasi idee. Spiritele mari se intilnesc:)

 • Bleen24 13-Feb-2009 09:50
  Extremism
  E simplu să-ţi dai seama dacă articolul din “Magyar Hirlap” este extremist sau nu. Nu trebuie decât să înlocuieşti termenul de „ţigan”. Ia să vedem cum sună:
  Varianta 1
  “Acum e rândul maghiarilor cinstiţi, intelectuali, organizaţii civice maghiare, simpli maghiari, să facă bine să semneze o declaraţie comună, în care să afirme: nu au nimic în comun cu hoţii, cu criminalii şi cu violatorii de aceeaşi etnie”.
  Varianta 2
  “Acum e rândul românilor cinstiţi, intelectuali, organizaţii civice româneşti, simpli români, să facă bine să semneze o declaraţie comună, în care să afirme: nu au nimic în comun cu hoţii, cu criminalii şi cu violatorii de aceeaşi etnie”.

 

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.