Salonul de carte de la Paris. Chestie ne-roz

martie 17, 2009 0

Am ascultat ieri un material despre cat de maret a iesit Salonul de carte de la Paris cu Romania in el. Totul parea roz si glorios. Iata ce-am auzit ne-roz:
– pentru discutiile din Salon, stabilite pe 15 martie, despre cartile lui Manolescu si Negrici fusesera chemati criticii I.B.Lefter si Livius Ciocarlie.
– Ministerul culturii anunta ca nu are bani decit pentru tranport pentru Negrici si Ciocarlie, fara cazare. Pentru Lefter s-a propus finantarea de catre ICR. Lefter refuza şi-şi plăteşte singur biletul
– evenimentul se contramandează, Lefter ramine cu banii luati de Tarom. Inteleg ca au loc niste schimburi de contre si intre Manolescu si Paleologu pe tema acestui eveniment…
Nici cu standul n-am auzit chestii bune decit in unele locuri care se au bine cu ICR. Ideea e alta, toate aceste neintelegeri au avut loc din cauza citorva sute de euro – daca nici asta nu se mai poate, atunci Paleologu si Patapievici ar trebui sa aleaga doua trei evenimente importante pe care sa le acopere ca lumea si cam atit. De ce sa vrei sa fii peste tot cum s-o nimeri?

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.