Senzational! Nostradamusul cutremurelor revine!

decembrie 29, 2008 0

“Trăiesc cu grija cutremurului din 2009. Am văzut rapoartele pe care mi le trimit specialiştii în care vorbesc de posibilitatea, nu de iminenţa, producerii unui cutremur în 2009, pentru că s-a depăşit termenul de 20 de ani” . Va suna cunoscut? Nu, nu eVirgil Hancu. E Sorin Oprescu. (Jur, nu am nimic cu personajul, dar avalansa de „evenimente” pe care le produce din postura de primar al Bucurestiului ma impiedica sa il ignor)
Hai sa vedem acum rapoartele de care vorbeste domnul primar.
<<Directorul Institutului Naţional de Fizică a Pământului, Gheorghe Mărmureanu, ne-a declarat : “N-am nici o legătură cu ce a a afirmat domnul Sorin Oprescu. Nu ştiu de unde are astfel de informaţii, dar nu le-am furnizat eu. Habar n-am cu cine ar fi putut să vorbească şi să-i trimită astfel de avertizări. Eu menţin ce am spus că pe baza semnelor specifice, pot să vă asigur că până în 2012 nu avem motive să ne aşteptăm la un cutremur catastrofal”. >> scrie Gandul.
Poate ca Oprescu o fi avut rapoartele din alta parte:
<<Nici la Inspectoratul de Stat pentru Situaţii de Urgenţă nu se ştie nimic. La rândul său, şeful ISSU, generalul maior Aurel Udor, ne-a declarat : “Nu am primit nici un fel de averizare şi nici nu se poate prezice un cutremur. Previziuni din astea nu există nicăieri în lume. Ce n-ar face americanii sau japonezii dacă s-ar putea…>>, se precizeaza insa in acelasi articol.
Gata!!!!!!!! acum cred ca pot sa banuiesc de unde i-a venit ideea lui Oprescu. Uitati-va mai jos:

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.