Si chilotii se spala in public

septembrie 24, 2008 0

Mircea Badea si Mihaela Radulescu. Doua exemple. Dar, sa incep cu cel mai recent. Aseara, Badea a dat pe post numarul de telefon al unui tip care ii trimitea sms-uri in timpul emisiunii, probabil pentru ca a fost enervat de continutul acelor sms-uri. Ca urmare, tipul cu pricina ii publica  numarul de telefon al lui Badea pe blogul personal. Fiecare vine cu argumente in favoarea deciziei. Cert este insa faptul ca Badea si-a facut un obicei din a citi pe post sms-urile primite in timpul emisiunii, incurajand in acest fel obiceiul celor care-i cunosc nr de telefon de a se exprima „live”. Un fel de video-blog. Daca nu-i convine, poate sa-si inchida oricand telefonul, sau sa nu mai citeasca sms-urile.
Si acum, Mihaela Radulescu. E anormal ca dupa ce si-a adus de buna voie familia in „gura presei”, pozand peste tot cu copilul si vorbind de viata ei fericita, sa vina cu pretentia ca atunci cand aceeasi viata nu mai e la fel de fericita, presa trebuie sa taca.
Asadar, nu poti sa-ti speli in public doar hainele de firma. Daca ai apelat la acest tip de curatatorie, in el intra, pe langa blugi, tricouri si paltoane, si chilotii pe care i-ai purtat ieri.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.