Și dacă Firea ar fi fost amanta lui Tăriceanu, ce?! O știre în care fosta primăriță s-a afundat singură

Și dacă Firea ar fi fost amanta lui Tăriceanu, ce?! O știre în care fosta primăriță s-a afundat singură

iunie 24, 2021 0

Gabriela Firea se află într-o altfel de campanie de imagine decât cele cu care ne-a obișnuit. Actuala vicepreședintă a PSD are mai mult timp liber, după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei în fața lui Nicușor Dan, și pare că vrea cu orice preț să rămână în centru atenției.

Numai că de data asta nu mai poate apărea alături de Liviu Dragnea, Mihai Tudose sau Marcel Ciolacu, lideri PSD mai vechi sau mai noi, deoarece nu-i mai permite statutul de politician fără funcție de mare importanță administrativă.

Gabriela Firea a fost purtătoare de cuvânt a fostului premier Isărescu

Ca senatoare de București, teoretic are multe pe cap, practic nu se compară nici pe departe cu fosta poziție de ”greutate” de primar al Capitalei.

Și-atunci, calea aleasă de Gabriela Firea pentru a rămâne cu orice preț în centru atenției este să apară în public, în aproape orice tip de format media, la orice oră, în orice spațiu TV unde poate ține caldă audiența.

Este și ultimul interviu la care a ales să se afunde în răspunsuri la întrebări despre viața personală, cum ar fi acelea dacă a fost sau nu amanta lui Călin Popescu Tăriceanu, cum a acuzat-o acum mulți ani fostul lider PD-L, Cristian Boureanu.

”Sunt numai minciuni. Este greu de crezut că o femeie poate reuși în carieră fără ajutorul cuiva. Am avut o căsnicie fericită și devotată”, a răspuns Firea acelor alegații, fără să spună și de ce o face.

Gabriela și Răsvan Firea

Și dacă ar fi fost amanta lui Tăriceanu, ce? Pe cine mai interesează în anul de grație 2021 ce s-a întâmplat în anii 90 în relații publice ale Gabrielei Firea? Cui îi pasă de bârfele cu Isărescu? Sau de cele cu alți lideri cu care a intrat în contact?

Denis Rifai, moderatoarea Kanal D, nu putea rata ocazia de a stoarce rating, dar de ce a preferat Gabriela Firea să intre în acest joc?

Cine a sfătuit-o? Dana Budeanu? Atunci, să-i fie de bine!

Pe măsură ce emisiunea curgea, Firea se înfunda singură, încercând să nege tot balastul media tabloid, spunând cât de bine a făcut, ce ok s-a purtat, cum s-a îndrăgostit ori s-a căsătorit.

”Eu nu am stricat casa nimănui. Răsvan (Firea, primul soț – n.r.) era singur de mulți ani când a început să-mi facă curte. Nu pot fi acuzată ca i-am despărțit. Dumnezeu știe mai bine cum au stat lucrurile. Eu am fost a patra soție. Răsvan avusese înainte trei mariaje, care au durat câte un an. Nu știu ce s-a petrecut înainte, poate că nu s-au potrivit. Noi am fost căsătoriți timp de 18 ani. Răzvănel venea mereu la noi. Le urez numai bine (n.r fiului vitreg și mamei sale)”, a spus vicepreședinta PSD, citată de ziarul Click.

Mirii Florentin Pandele și Gabriela Vrânceanu Firea

În ianuarie 2010, Răsvan Firea a murit în urma unui atac cerebral. La opt luni după deces, Gabriela Vrânceanu Firea s-a recăsătorit.

”Nu aș fi crezut. ”Sunt la fel de uimită cum toate s-au petrecut atât de repede. Așa a fost să fie, așa a vrut bunul Dumnezeu. M-a șocat când mi-am dat seama că-mi face curte. Florentin (Pandele, actualul soț – n.r.) fusese prieten cu Răsvan.  Consider că așa ne-a fost scris să fim împreuna: eu văduvă, el divorțat. Așa a fost viața, nu eu am condus destinul”, s-a destăinut Firea, care a recunoscut că după trei săptămâni de  relație cu Pandele a fost cerută în căsătorie de actualul primar al orașului Voluntari.

Întrebare: ce urmărește Gabriela Firea cu aceste declarații? Să fie sinceră? Să arate că nu are secrete murdare care i-au marcat cariera politică? Să se ”rebrenduiască”? Să-și resusciteze imaginea intrată într-un con de umbră?

Nimeni nu poate răspunde. Nici chiar ea…

 

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.