…si totusi, Basescu…


  …discursul din Parlament mi-a confirmat parerea exprimata astazi in Cotidianul: pana la proba contrarie, Traian Basescu ramane – in ciuda defectelor evidente si a slabiciunilor pe care refuz sa i le trec cu vederea – singurul om de stat in adevarata putere a cuvantului.
  Prinj contrast, alde Geoana, Antonescu sau Duda nu sunt decat niste palide figuri. Ce i-a impiedicat pe acesti candidati la presedintie sa „profite”  de situatia din Moldova pentru a iesi public cu un discurs la fel de elegant si de dur in acelasi timp precum cel al lui Basescu?
  Cata vreme nici unul dintre acesti contra-candidati nu vor incerca sa-si gaseasca propriul glas si vor continua sa se defineasca exclusiv in raport cu actualul presedinte, cum sa-i crezi? Si, mai cu seama, pe cine? Nu ma intereseaza un Gicu-contra, dar m-ar putea interesa un Ion, un Vasile sau o Marie care au ceva de spus si de facut in afara comentariilor pe marginea discursurilor sau actiunilor competitorilor. Vreau radacini! Rechini, nu pesti-pilot!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here