Sindromul "fata lui taticu" : Raluca Sandu vs. Monica Lovinescu. P.S: Piturca, demisia!

septembrie 6, 2008 0

Am auzit-o azi, la un jurnal, pe Raluca Sandu cum se plangea ca inca este perceputa doar ca „fata lui tata”. Pai, ce sa zic…. Din tot ce a facut pana acum, cea mai mare realizare a ei este intr-adevar faptul ca e fata tatalui ei.  Altefl, publicului nu i-ar pasa de aventurile ei pe aceasta lume. Saraca, poate a incercat sa fie si altceva, dar nu a reusit.
Un contraexemplu despre cum un copil poate atinge sau chiar depasi depasi faima parintelui este Monica Lovinescu. Sau, ca sa ne extindem si in afara Europei, Rebecca Miller, ce si-a construit o cariera individuala, iar lumea nu o mai percepe doar ca pe fata lui Arthur Miller (pentru cei mai certati cu literatura, Arthur Miller a fost sotul lui Marilyn Monroe. pentru ceilalti nu mai e nevoie de comentarii).
Asa ca, Raluca Sandu se zbate in aceeasi liga cu fata lui Sadoveanu, a lui Arghezi… poate trage un lung de linie impreuna cu baiatul  lui Tiriac (la tenis ma refer, normal)…. Asta e… unele femei vor ramane toata viata fetitele lui tata. Veniti si voi cu alte exemple ca sa le dezbatem impreuna.
P.S1. Nu am uitat de „baietii lui mama”. Dar despre ei intr-o alta postare.
P.S2 Piturca, demisia!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.