Sistemul de climatizare al Aeroportului Otopeni a cedat

Sistemul de climatizare al Aeroportului Otopeni a cedat

iunie 26, 2024 0

Sistemul de climatizare al Aeroportului Internaţional Henri Coandă a fost afectat de o avarie importantă, în special, zona de îmbarcare, a anunţat, miercuri, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), într-un comunicat de presă.

„Ca urmare a suprasolicitării generate de temperaturile caniculare din ultima perioadă, sistemul de climatizare al aeroportului Henri Coandă a fost afectat de o avarie importantă. A fost afectată, în special, zona de îmbarcare („Finger”). CN Aeroporturi Bucureşti a luat măsurile care se impun atât pentru remedierea avariei, cât şi pentru suplimentarea cu noi echipamente, ce vor fi instalate provizoriu în cel mai scurt timp. În acest moment, sunt în curs de reamenajare şi spaţiile comerciale, care vor fi dotate cu sisteme de climatizare proprii”, se menţionează în comunicat.

În acelaşi timp, CNAB informează că sunt în curs de evaluare ofertele pentru lucrările de modernizare a terminalelor de pasageri, care vor include şi modernizarea sistemului de climatizare.

Procedura de licitaţie este estimată a fi finalizată în luna iulie 2024. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Vox Publica
[email protected]
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.