SOS Mircea Geoana!!!!!!!

august 15, 2009 0

Dl Geoana a decis sa fie din nou in prim plan. Sa apara in stiri, printre oameni, in multimi, sa mearga la slujbe, sa comunice, sa vorbeasca, sa ofere solutii despre criza (chiar daca primeste replici greu de dus de domnia sa, precum e cea de ieri de la Cluj, de la Ioan Rus – aveti amanunte despre ea la o postare anterioara de pe acest blog).
Ei bine, domnul Geoana a crescut spectaculos intr-un sondaj de opinie dat pubilicitatii zilele trecut; a crescut socant de spectaculos, ca sa nu zic altfel…Problema e ca aceasta crestere a venit pe fondul unei absente si, pe cale de consecinta, a unei taceri prelungite a domnului Geoana in spatiul public autohton. Ba concediu, ba taceri strategice, ba taceri impuse de imposibilitatea de a da replica! Oricum, pe sondajul INSOMAR, dupa aceste taceri – crestere spectaculoasa pentru Mircea Geoana!
Asadar, dl Geoana revine in prim plan. Eu ma tem ca daca va incepe sa vorbeasca, iarasi va scadea in sondaje 🙂 Altfel, s-ar incalca regula de crestere valabila in cazul domniei sale 🙂 E, deci, momentul unei noi alerte in rindul social-democratilor! In caz contrar, iar tb s afie bagat dl Geoana in carantina, iar trebuie sa fie trimis sau, ma rog, sa ajunga in vacanta prin China! Se duce dracu munca unei intregi echipe, ce Dumnezeu! Mai bine, SOS Geoana!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.