Stolojan si dilema porcului

decembrie 10, 2008 0

Mult mai grava decat coalitia PDL-PSD mi se pare problema porcului. Nu  Stolojan, ci porcul. El este vedeta de azi. 130 de carne de porc contaminata cu dioxina a stat in galantare pana astazi. Poate aveti si dvs ceva prin frigider. Va simtiti deja rau, gandindu-va la friptura de aseara? Aruncati carnea. Sau riscati si o tineti sperand ca nu e infectata? Detalii aici.
Dar de la porcii altora, sa revenim la oile noastre. Cred ca numirea unui fost presedinte al liberalilor in functia de premier nu este o mutare justificata de alegeri in interiorul PDL, bla, bla… Stolo nu e cel mai iubit dintre pedelisti, dar nici cel mai urat dintre liberali nu e. Este exact persoana potrivita care poate atrage de partea sa cativa parlamentari din PNL si PSD. Nu vorbesc de primele esaloane, ci de acei parlamentari pentru care intrarea in legislativ a fost cea mai mare surpriza a vietii lor. Despre necunoscutii cu sansa uninominalului. Iar cand asta se va intampla, PDL va guverna cu o majoritate fragila si-i va spune pa PSD-ului.
Bineinteles, mai este si varianta lui Pavel Lucescu, in care peste cateva luni, cineva  o sa verse din nou lacrimi peste mandatul de premier. Insa doar daca nu va reusi sa faca rost de tradatorii de serviciu, cred eu.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.