Tariceanu il copiaza pe Stolojan

octombrie 6, 2008 0

La sfirsitul saptamanaii trecute, Th Stolojan dadea ca exemplu de ocolit momentul in care, in urma cu citiva ani, Ungaria a intrat in fibrilatii de pe urma unor mariri iresponsabile ale salariilor.
In urma cu aproximativ o ora, Calin Popescu -Tariceanu  a reluat acest argument, dind din nou Ungaria recenta ca exemplu de neurmat. „Din cauza cresterilor salariale, Ungaria a intrat in criza”. A adaugat: „Prefer sa imi asum acest risc (de a nu da curs cererilor de marire salariala) decit sa duc Romania intr-o fundatura”.
Adevarul e ca, prin practicile populiste din ultima vreme ale guvernului condus de CPTariceanu, Romania a regresat destul de mult. Nu stiu cit de aproape e Romania de fundatura, dar spirala iresopnsabilitatii dirijate de la Guvern a tras tara noastra in spate.
In privinta „CD-ului” pe care il tot pune dl Tariceanu la fiecare discurs pe care il tine in aceste zile – „PNL e singurul partid responsabil” – eu zic ca e tocit rau de tot. Repetat in exces poate avea efecte contrare celor pe care le sper strategii PNL – poate duce chiar la lehamite!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.