Tariceanu. Retragerea pe blog

decembrie 18, 2008 0

Tariceanu vorbeste putin de citeva zile bune. Nu tace insa cu desavirsire.
A descoperit o noua pasiunea. Citez de aici: „Îi asigur pe cititorii fideli ai acestui blog că nu voi întrerupe postările. Mărturisesc că, la început, am privit cu oarecare reticenţă comunicarea pe net, dar mi-am dat seama de rolul ei … şi, mai important, a început să îmi placă să scriu pe blog.” E despre blogul lui.
Dupa asta a mai scris doua postari. Una in care scrie asa:

Care sunt specialiştii în economie ai coaliţiei, care pot pune în practică măsuri economice anti-criză?

Coaliţia PD-L-PSD nu ştie. Probabil că nu există sau dacă există i-au ascuns foarte bine. Până ieri spuneau că Theodor Stolojan este cel care ştie economie şi de aceea ar trebui să conducă Guvernul. Astăzi este juristul Boc.”

A doua in care considera ca e de datoria lui sa „Fac un apel la PD-L-PSD să refacă acest program care este o condamnare la sărăcie a României. România are nevoie de un program anti-criză, de un program cu măsuri care să asigure continuarea creşterii economice, nu un program care va duce la înmormântarea economiei.”.

Audienta mesajelor sale e, deocamdata, modesta. Vor mai urma si alte postari probabil, de vreme ce, a se vedea al doilea paragraf al acestui post, a inceput sa ii placa. In opozitie ai mai mult timp sa faci blogging 🙂

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.