Tinerii PDL-isti au cazut in cap. Viitorul tarii intre succesuri si oameni care nu vrea sa vorbeste cu tine

martie 1, 2009 0

Singurele realizari notabile pe care si le-a trecut in palmares sunt o serie de balbe amuzante si de povesti amoroase care au dat de lucru tabloidelor. Atat. Si faptul ca a fost, este si va fi fata lui taticu’.
Nu a avut o cariera profesionala prodigioasa cladita prin propriile eforturi. Nu a publicat carti, nu a lucrat in institutii europene. Nu a fost olimpica internationala, nu a castigat burse de excelenta. Practic, nu a facut absolut nimic pentru a scapa de  imaginea de „fata lui taticu'”. Studiile ei nu au scos-o cu nimic in evidenta fata de alte cateva mii de tineri care nu numai ca au avut aceleasi rezultate academice, dar le-au intrecut cu mult.
Candidatura Elenei Basescu pe lista PDL pentru europene este cel mai clar exemplu de nepotism politic. Totul s-a petrecut „democratic”, in cadrul organizatiei de tineret a PDL. Sunt tare curios sa vad cum anume va tolera Cristian Preda compania unei „pile” care doreste sa fie om politic si nu este in stare sa se exprime coerent sau sa vorbeasca liber (va mai amintiti scena cu balbaiala cauzata de faptul ca a invatat pe de rost un discurs?). Pentru ca, din cate imi amintesc, acestea erau doua conditii obligatorii pentru a promova un examen de-al dansului. Bineinteles, daca nu cumva se va gasi un cap luminat prin PDL care sa-i convinga pe „greii” partidului ca oricat de fata lui taticu ar fi Elena, un Vanghelie e de ajuns in politica romaneasca.. macar din punct de vedere al folosirii limbii romane.
Daca Elena Basescu reprezinta tot e ce mai bun (dpdv politic) in cadrul organizatiei de tineret a PDL, atunci e nasol… nasol de tot…

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.