Tineti-va dezaxatii acasa!

martie 29, 2009 0

Tocmai cand ma intrebam de ce mai protesteaza unii impotriva cipurilor din pasapaoarte, am primit un mesaj pe un grup de discutii de pe yahoo. Si am avut atunci certitudinea faptului ca sanatatea mintala si constiinta civica nu au nimic in comun cand vine vorba de pasapoartele biometrice. (Nu ma intelegeti gresit. Respect dreptul celor ce nu pricep definitia termenului „optional” de a se scandaliza si de a face valuri. Eram insa curios sa vad cum s-a ajuns de la cip la implant si la alte nazbatii vehiculate in cercurile nationalismului-religios). Iata ce scria in mesaj si veti intelege ca referintele la Noua Ordine Mondiala, la Statul Planetar, la conspiratiile iudeo-masonice si la marcarea individuala cu cipuri implantate reprezinta cauze serioase pt o vizita la psihiatru (imi amintesc de foarte multi pacienti internati la 9,  care auzeau voci si erau convinsi ca au fost rapiti de extraterestri, iar serviciile secrete le-au implantat cipuri in creier. Iar in afara acestor mici amanunte ce ii impingeau uneori sa se sinucida , ori sa faca niscaiva crize, ai fi putut jura ca sunt sanatosi).
Poate ca mai exista preoti, sau persoane credincioase care sa faca diferenta intre religie si patologie, ca sa-i tina acasa pe sarmanii ce se agita cu statul planetar in sus si cu ordinea mondiala in jos…. tineti-va dezaxatii acasa!

„FRAŢI ROMÂNI !

Evenimentele din ultima vreme ne indreptatesc sa credem ca cei ce construiesc din umbra Noua Ordine Mondiala pregatesc pas cu pas cadrul legal, politic si economic pentru instaurarea Statului Planetar, in care toti locuitorii Planetei Pamant vor fi redusi la stadiul de sclavi.
Observam cum si in Romania, prin intermediul clasei politice aservite iudeo-masoneriei, se adopta intr-un ritm accelerat o legislatie aberanta, ce are drept unic scop obtinerea controlului total asupra populatiei, dupa modelul deja urmat de alte tari asa-zis “democratice”.

Un astfel de control total asupra romanilor se cauta a se impune prin noua legislatie privind documentele de calatorie, cartile de identitate si permisele auto. Prin inserarea gradata in timp in aceste documente, de micro-cipuri cu tehnologie RFID – ce sunt active in spatiul radio-electronic, se incearca o apropiere insidioasa de fiinta fiecarei persoane, o invadare a spatiului personal al carei ultim scop este marcarea (ciparea) fiecarui individ cu tehnologie RFID in vederea abolirii oricaror libertati individuale.

(…)

Din acest motiv, Asociatia Civica Dreptate va invita sa participati in numar cat mai mare in ziua de Duminică, 29 martie 2009 intre orele 12.30 – 17.00 la mitingul şi marsul de protest impotriva implementarii cipurilor biometrice in fiinţa umană. Mitingul va incepe in Piaţa Universitatii la ora 12.30, pe treptele din fata Crucii ridicata in memoria victimelor minerioadelor – pe partea cu Teatrul National. În aceasta locaţie vom rămâne până la ora 14.00, după care se va porni in mars pe carosabil –banda 1 de circulaţie, catre Piata Unirii – in dreptul crucii de la poalele Dealului Mitropoliei, unde mitingul va continua cu discursuri, pana la ora 17.00.

(…)

dati mesajul mai departe prin mail, sms, tel,  tuturor bucurestenilor interesati sa participe la mars protest

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.