Traian Basescu. Dubla masura. Ipocrizia. BONUS: Injurati-l si pe Tapalaga!

aprilie 10, 2008 0

La Nasul, aseara.
La inceput, Traian Basescu: ca nu vrea sa se bage in campania electorala care bate la usa, ca propria-i campanie electorala e abia peste un an si ca prefera atunci sa discute „electoral”; ca exista tot felul de consilieri marunti si de candidati care viseaza primariile care sar la gitul lui, desi, in fapt, el nu are nici o treaba cu aceasta campanie electorala. Mesaj clar: ca ar fi mai bine sa il scuteasca si sa il mai bage in chestii din asta. Un presedinte echidistant, cum ar veni.
Dupa citeva zeci de minute, acelasi personaj: „Vasile Blaga il va pulveriza pe Mitrea. Spun asta fiindca-l cunosc pe Blaga. El e ca un buldog, cand isi pune ceva in cap se zbate zi si noapte, sta pe capul tuturor pana se rezolva problema. Nu as fi vorbit de asta daca nu m-ati fi intrebat, dar pozitia presedintelui in problema asta nu e un secret pentru nimeni” Bonus: Videanu e in situatia in care a fost si el – o victima a unei campanii agresive.
Se implica sau nu in proxima campanie electorala Traian Basescu? Zice ca nu vrea, dar o face. Nu ar fi mai bine daca s-a hotari odata? Cind faci ceva si, la scurt timp, opusul a ceea ce ai facut – reusesti pina la urma sa plictisesti si sa iriti.
PS. By the way, nu mai vorbeste nimeni despre schimbarea Constitutiei. Are atit de multe „gauri”, inclusiv in privinta atributiilor presedintelui.
BONUS. Dan Tapalaga nu a cazut nici el in adoratie a propos de prestatia de aseara a sefului statului. Cititi aici!

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.