Trompetistul care cinta la chitara

februarie 26, 2007 0

Ca sa nu fie vreo confuzie, spun din start: ma refer la Ludovic Orban, unul dintre purtatorii redutabili de hau-hau din politica romaneasca.
Omul nici unui proiect politic memorabil, “trubadurul” care a vrut sa ii dea de la Primaria Capitalei lui Dinu Patriciu un cadou recent (citeva hectare pentru construirea unro benzinarii) e un remarcabil inventator de explicatii suprarealiste.
Sincer: cred ca, la acest capitol, il domina copios, chiar si atunci cind nu pare in forma, pe Crin Antonescu. Duminica, pe la prinz, Ludovic Orban a confirmat inca o data pentru cei care investesc incredere in capacitatile lui de a rata decenta si bunul simt.
Cu seninatatea care il caracterizeaza, vicele liberal a spus, vizavi de subiectul suspendarii in Parlament a sefului statului, ca acesta este “ un conflict inventat. Cred că este rezultatul unei inţelegeri menit să autopotenţeze electoratul PSD şi PD”. Cred ca nu sint singurul care se intreba cind va capata contur si aceasta idee in spatiul public.
Acum nu ne ramine decit sa asteptam momentul cind Traian Basescu va fi indicat ca unic vinovat pentru incalzirea globala. Ceva imi spune ca nu va fi nevoie de prea mult timp.

VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.