TVR-ul renunta la procesul cu Telesport. Si-i mai da si bani grei pe meciuri slabe.

iulie 24, 2007 0

TVR i-a platit la inceputul anului Telesportului 2 milioane de RON (vreo 850 de mii de dolari) din transa a doua pentru sezonul 2006-2007. Nicolau trebuia sa primeasca dublu si a rupt contractul suspect de repede, dupa cum toti ne amintim. Cert e ca acesti bani functioneaza acum ca avans pentru meciuri mult mult mai slabe. TVR ramine, se pare, prostul satului care lucreaza pentru prosperitatea lui Nicolau si a ligii lui Mitica.
 Miscare de geniu in cazul Sassu si al CA-ului. Putem vedea in direct pe  postul public lupta pentru retrogradare. tare.
Fragmentul meu preferat din hotarirea Consiliului de Administratie al TVR:

 Se aprobă propunerea Direcţiei Economice ca plata acestor drepturi să se facă, parţial, prin compensare cu sumele achitate Telesport Intermedia SRL de către Societatea Română de Televiziune în baza Contractului de cesiune de drepturi de televiziune nr. 15/29.06.2004 şi pentru care Societatea Română de Televiziune nu a beneficiat de drepturi de televiziune.

Pentru restul hotaririi mergeti pe siteul TVR.  Asadar, renuntam la proces, va dam si o gramada de bani pe meciuri mult mai nasoale… Prostia maxima e ca CA-ul a spus ca a achizitionat si drepturile la rezumatele meciurilor. CNA trebuie sa sara in sus. Pentru ca eram in studio impreuna cu raposatul Ralu Filip cind acesta a declarat clar si raspicat ca rezumatele NU SE CUMPARA, sint gratis. Ar trebui sa existe declaratia prin arhiva Realitatii pe undeva. De unde rezulta ca TVR-ul cumpara tot ce prinde, pina si chestii gratis.

Articol scris in colaborare cu Dragos Stanca
VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.