Un Caritas modern: Spiru Haret. Update

iulie 16, 2009 0

L-am gasit aici. Pentru ca in aceste explicatii se ascunde fenomenul Caritas: oameni creduli si fara prea multa minte spera ca pot incalca linistiti legile universale ale transformarii materiei cenusii in diplome universitare si ca fara prea mari batai de cap (poate doar in ceea ce priveste achitarea taxei sa fie nevoie de agitatie) sa se trezeasca si cu licenta, dar si sa nu dea pe la scoala. Pentru ca invatamantul la distanta sau la fara frecventa, atunci cand nu este acreditat, asta inseamna: dai banu’, iei diploma.
Cred ca aceia care au pierdut bani la Caritas in anii 90 au fost niste prosti daca au crezut ca poti primi moca sume de opt ori mai mari decat acelea pe care le „investesti”. Diferenta dintre acei prosti si prostii care si-au cumparat diplomele de la Spiru Haret este ca ultimii isi pot dovedi lipsa capacitatilor mintale cu acte… Da, da… cu acea  fituica care nu valoreaza nimic… Si sunt cam 100.000 de prosti in situatia asta
De ce ii numesc prosti si nu fraieri? Pentru ca eu cred ca oricine vrea sa urmeze o facultate privata se intereseaza in prealabil la Ministerul Educatiei de situatia acelei facultati sau universitati si nu crede „pe cuvant” niste tipi care ii cer banii…
By the way….. acum, fabrica de diplome a iesit si la export!
Update. Pe EvZ este o posibila explicatiei a modului in care Spiru a reusit sa sa fofileze atatia ani. Ia priviti pe cine plateste to’arsu Bondrea:

„Cadre cu influenţă
Printre profesorii USH se numără Norica Nicolai, europarlamentar PNL, dar şi Dan Radu Ruşanu, unul dintre cei mai influenţi colegi de partid ai acesteia. Din structurile poliţiei au ajuns aici: Tudorel Butoi, fost şef al Laboratoru lui psihologic din cadrul poliţiei, chestorul Lazăr Cârjan, pensionat de la şefia Direcţiei Paşapoarte, Costică Voicu, fost rector al Academiei de Poliţie, sau Constantin Duvac, şef al Corpului de Control Inspectoratul General al Poliţiei.
La USH predau şi foşti sau actuali magistraţi influenţi: Ioan Griga, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Nicu Jidovu, fost preşedinte al Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, Emilia Mădulărescu, vicepreşedintele Judecătoriei Sectorului 1, Gheorghe Mocuţa, procuror şi fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei, cel care anunţa, în 2000, începerea urmăririi penale împotriva lui Traian Băsescu în dosarul „Flota”.
Lista e completată de Ioan Condor, fost preşedinte al Curţii de Conturi, Ioan Opriş (PSD), Constantin Buchet (PRM), Narcis Teodor Godeanu (PNG), Ioan Gâf-Deac, consilier PNG în Primăria Capitalei. De altfel, lista oficială a profesorilor de la „Spiru” o puteţi vedea şi comenta pe www.evz.ro”


VoxPublica
VoxPublica
Lasă un răspuns

Your email address will not be published.